Ko maček »natepe« belgijca

Ko maček »natepe« belgijca

Ponedeljek, 6.7.2020, dan 29

In dan je minil…da, ugotovili ste delavno. Jeeej… 😆

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste si zadali nek cilj oz. časovni rok, pa se vam je par dni prej vse začelo lomiti? Ampak to tako konkretno, da je na koncu že skoraj smešno 🙊. No evo, tukaj sva sedaj midva. S Primožem končujeva en lasten mini projekt. Glede nato, da že skoraj mesec dni pridno zapisujeva vso dogajanje okoli vzgoje najine kosmate mlade mrcine, morda ne bi bilo slabo, da ves ta material tudi nekje objaviva, ali? 🤔

Haha…da res je, načeloma je zadeva že od začetka bila zastavljena kot blog in ne kot »skrivni dnevnik«. Torej za objavo bloga v javnosti potrebujeva spletno stran. (bravo Pia, madona si »pametna«😆) Ampak tukaj sedaj nastane problem. 👉Prvič trenutno nimava ne vem koliko eurov viška, da nama spletno stran naredi profesionalec, torej pridemo do točke 👉drugič, kjer si morava spletno stran narediti sama. Žal v praksi izdelava osnovne spletne strani (četudi na spletu obljubljajo svašta) ni tako preprosta, kot sva prvo mislila. 🤔Ampak bo že, važno, da bo na koncu stran vsaj približno takšna kot sva si zamislila in, da jo bo prebiralo čim več ljudi. Če pa bova komu z najinimi izkušnjami oz. doživetji pomagala, pa sva tako zmagala ❤.

Zvečer sva se za sprostitev odpravila na dooolg sprehod do Primoževe mame. Če ne drugega je Conor resnično potreboval malce gibanja🤸. Ta pes je res noro potrpežljiv. Zadnjih par dni, morda nisva najbolj primerna »belgijska lastnika«, saj se mu zaradi posledic obilice dela, manj posvečava čez dan.😏 Ampak pes vse skupaj zelo dobro prenaša.

Skratka obisk pri Primoževi mami….huh zanimivo fightersko 🥊. Pijemo kavo in se pogovarjamo, med tem, ko Conor raziskuje dvorišče, očitno slep za bližnjega mačka🐱, ki mirno sedi na klopci in ga opazuje. Končno ga opazi in se nameni proti mački, ampak dobi konkretno lekcijo, focn + pihanje🙈.Maček se ne da, ne premakne se niti za centimeter. Conorja lekcija ni izučila in je še kar silil v mačko. In spet »bum«, nov focn😼.  Tokrat je zaleglo, mačka je zmagala, pes se umakne. V meni pa skakanje in fanfare 🙃. Aleluja, upam, da smo resnično na dobri poti, da psa navadimo na mačke oz. da mu dopovemo, da so le te fuj. Sej se še spomnite najine mačje misije »Navaditi Conorja na mačko Tojo*«, ali?

*Toja je mačka mojih staršev, preberi si zapis iz dne 28.6.2020

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja