Hudiča zmanjkalo bo hrane za Conorja

Hudiča zmanjkalo bo hrane za Conorja

Ponedeljek, 20.7.2020, dan 43

Pismo midva s Primožem sva včasih res prava pacienta🙈. Ne morem sicer brez zadržkov trditi, da do sedaj pri vzgoji Conorja še nisva naredila že kar nekaj »failov«, saj bi to najbolje ocenil kakšen kinolog, če bi naju lahko dnevno spremljal🙄… zato pa vsake toliko časa narediva kašen popolnoma osnovni »fail«🤦🏼.

Tokrat sva si privoščila, da sva po slabem tednu dni na dopustu ugotovila, da nama bo morda zmanjkalo hrane za Conorja🙈. Ja resno…že spet, bi lahko rekli…🤦🏼

»Čuj Primož, kako sva midva kaj finančno?«, sem vprašala zaročenca pri zajtrku. »Zelo v redu, zakaj?«☺, »Veš kaj razmišljala sem, da bi morda podaljšala za kašna dva dni, kaj praviš?«, nakar me je pogled na več kot pol prazno vrečo za pasjo hrano »streznil«😮, da pa morda le ne bo šlo. »Kar se mene tiče z veseljem, tudi finančno si brez problema privoščiva…ampak ja, tudi sam sem se danes zjutraj vprašal, ali nisva morda vzela s seboj premalo hrane«, mi je zaskrbljeno odgovoril Primož😨.

Načeloma jo bo približno dovolj (šlo bo na tesno), če se domov vrnemo kot je bilo sprva načrtovano –naslednji ponedeljek. Definitivno pa jo bo zmanjkalo, če se odločiva podaljšati😒.

»Pismo, kako se nama je lahko to zgodilo?«😠, sem se jezna vprašala, saj sem vedela, da je to resnično neumna napaka. Praktično v vsakem članku o »dopustu s psom« trobijo, da vzemi s seboj ❗raje več❗, kot premalo hrane. Roko na srce je to logično…ampak ne. Spet je bila Pia površna😠. Pred odhodom na morje sem vzela kalkulator in izračunala, če vzameva s seboj 5 kg vrečo, imava dovolj za 14 dni, če mu vsaki dan dajeva 350 g… še celo ostane nama 100 g!! Hahaha celih 100 g viška sva vzela s seboj…😂jaz tele🤦🏼. Seveda sem pozabila prišteti spremenljivko, da mu dnevno dajeva tudi 360, ali 370 g hrane. No pa smo v riti….oz. Conor je v riti in spet bo lačen😢.

Nič nama ni preostalo drugega, kot da sva šla v akcijo. Skok na splet in preverit, ali morda na Hrvaškem prodajajo hrano Platinum. Na srečo tudi Hrvati vedo kaj je dobro za pse 🙃. Sva jih kontaktirala in smo se dogovorili, da nama pošljejo 5 kg hrane na naslov apartmaja. Sedaj je potrebno zgolj držati pesti, da bo prišlo pravi čas, glede nato, kje »bogu za ritjo« oz. kako zelo južno na Hrvaškem se nahajava.

»Dokler ne pride pasja hrana, bi lahko Conorja hranila s surovim piščancem na račun kakih 150 g briketov?«,🐔sem predlagala Primožu. Malecki je bil nad predlogom navdušen, saj piščanca naravnost obožuje. Sva mu dala prvič za poskusit tudi banano 🍌 in breskev 🍑, kar je pojedel z velikim navdušenjem. No mogoče, pa bo nekoč res postal gurman😍, tako kot sta lastnika hahaha…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja