Ponovno odkritje igrače Kong

Ponovno odkritje igrače Kong

Nedelja, 23.8.2020, dan 76

Današnji dopoldan sem izkoristila za redno tedensko čiščenje hiše. Primož je kot večino zadnjih dni, preživel v svojem »peskovniku« beri bodočem pasjem boksu😆. Conor je tokrat namesto vloge »gradbenega radnika« prevzel vlogo čistilke…no vsaj želel si je. Žal nisem bila ravno navdušena nad njegovim nenehnim sledenjem sesalcu, kot občasnemu lajanju nanj, zato sem ga želela nekako zamotiti.

V kletko ga nisem mogla zapreti, saj sem jo želela posesati, tudi na balkon ne, ker sem zračila hišo…hmm….🤔pa sem se naenkrat spomnila, da ga morda lahko zamotim z že davnaj pozabljeno igračko Kong.

Conorju sva že pred njegovim prihodom v najin dom nabavila cel komplet Kong Puppy igrač, saj sem glede na prebrano in slišano menila, da je to res »must have« igrača. Hja…žal ne za Conorja🤦🏼. Na njegovem »must« seznamu se verjetno nahaja zgolj hrana. 😆

Za tiste, ki morda še niste slišali za igračko Kong, gre za res (po mojem mnenju) vrhunski koncept gumijaste pasje igrače. Narejena je iz kvalitetne gume, ki »preživi« kar nekaj ur žvečenja, brez da bi se poškodovala. Poleg tega pa je več namenska🙃; služi kot pripomoček za igro s psom (lahko ga mečeš) ali kot stvar s katero zamotiš psa. Ima obliko podolgovate žogice oz. bolj jajca, ki je na sredini votlo in omogoča, da jo napolniš z raznoraznimi pasjimi dobrotami 😋.

Ko je Conor prišel v najin dom nad nobeno igračko Kong ni bil najbolj navdušen. Nekajkrat sem mu jo poskusila napolniti s hrano (takrat zgolj z briketi), ampak je zanimanje zanj izgubil še isto sekundo, ko je zadnji briket izginil v njegovem gobcu 😂. Tako smo na Kong čez čas pozabili….do danes🙃.

»Uff…Conor, kaj pa sem se jaz sedaj spomnila…mmm…veš kaj boš sedaj dobil….mnjam, mnajm…«, sem z otročjim glasom zaklicala psu čez hodnik, med tem, ko sem v njegovi »pasji omari« (da tudi to ima😆..pač tam so vse pasje stvari) iskala Konga. Prinesla sem ga v kuhinjo in naredila naslednji »pasji priboljšek«

👉🏼 zmečkala sem pol banane 🍌

👉🏼 dodala par pasjih briketov

👉🏼 zmešala z žličko arašidovega masla 🥜

…in vse skupaj nadevala v Kong. Malecki je bil vrhunsko navdušen, jaz pa tudi, saj sem imela 10 min mir 😆. Moram naslednjič nagruntat en malce bolj »trdovraten recept«, ki mu bo dal več dela pri praznjenju »dobrot iz Konga« 😎.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja