Izpolnila se mu je želja, pojedel je »celo vrečo« hrane 😆

Izpolnila se mu je želja, pojedel je »celo vrečo« hrane 😆

Petek, 4.9.2020, dan 88

Danes se je Conorju verjetno prikazala »Marija«. Upam, da mi kdo ne zameri ob uporabi slednjega verskega simbola…ampak Štajerci s to besedno zvezo opišemo kakšno šokantno, pozitivno, fajno stvar 😉

Torej »prikazala« se mu je v obliki vreče za pasjo hrano. Dovolila sem mu pojesti kar celo vrečo briketov, oz. kar je v njej še ostalo (približno tretjina njegove dnevne doze) 🙃. Verjetno ni treba posebej omenjat, da je bil pes noro navdušen. Z glavo v vreči je hodil gor in dol po hodniku in jo lizal do onemoglosti. Verjetno bi še barvo dol zlizal, če mu je nebi prej umaknila 😂.

Da se ne najde kdo in se začne zgražat nad mojim početjem, češ pes bi se z vrečko na glavi lahko zadušil, ali pa se zaletel v steno😨. Bila sem zraven, plus vse skupaj je trajalo nekaj sekund, tako, da ni bilo ravno »življenjsko nevarno« 😇. Se pa strinjam, da slednje početje ni ravno pametno, sploh ne, če je pes sam❗❗

Sledil je običajen sprehod, ki se je zaradi čudovitih barv okolja, spremenil v »mini photoshooting«. Verjetno se spomnite kakšnega trenutka po nevihti, ko nam narava ponudi čudovite barve okolice in neba😍. No nekako tako je bilo na jutranjem sprehodu in, ker mi malce primanjkuje fotografij za spletno stran, sem Conorja prepričala k poziranju. Kljub temu, da se je pred tem »najedel«, je bil za hrano voljan narediti ponovno vse 😆. Potrpežljivo je sedel in ležal ter čakal, da ga fotografiram. »Res me zanima, če bom kdaj dočakala dan, ko boš tako sit, da ne boš zmogel niti koščka briketa več«, 😁 sem pomislila, ko sem ga po poziranju nagradila s pestjo briketov.

Dan je minil športno 🏋🏼(kar doma sem naredila hiter eno urni krožni trening) in delavno (ukvarjanje s FB objavami). Nekako imam občutek, da nas nekaj ljudi očitno le spremlja in, da je moj trud v zvezi z FB marketingom nekako poplačan. Doseg je izredno dober, tudi »klikanost« na blog objave je za zdaj ok. Upam, da se bodo številke s prihodom nove, lepše spletne strani spremenile 😇.

Jap, prav ste slišali…. Conor’s Adventure bo dobil novo spletno stran. Tokrat sva jo zaupala v roke profesionalcu 🙃. Sej moj Primož je super delo naredil, ampak žal tudi on ni vsemogočen 😆…Čeprav kdaj misli da je…haha 😂.

Danes pa po treh tednih ponovno obisk mojega rodnega Maribora 💜. No upam, da mi ta vikend le uspe iti na wake-anje in ponovno po verjetno dolgih mesecih na moj »zdravilni« breg oz. Pohorje 😀.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *