Zakaj pišem blog?

Zakaj pišem blog?

Torek, 15.9.2020, dan 99

Današnje jutro je bilo resnično čudovito ☀…po odhodu Primoža v službo (ob 6ih zjutraj), sem kot običajno obsedela za mizo z mojo najljubšo šalco kave☕ in brala. Conor se je stiskal k meni, k mojim nogam in se cartal, kot kakšen nežen kuža😍. V enem trenutku sem dvignila pogled in se zazrla skozi okno ter začela opazovati prebujajočo se naravo… »Madona je lepo…zakaj jutra ne trajajo cel dan?«, sem se zasanjano vprašala. Začela sem razmišljati o zadnjih dneh, delu, firmi, blogu….

Zadnje dneve imam neke vrste »pisni blackout«⬛. Pisanje bloga mi nekako ne gre in ne gre od rok, ker se nič pametnega ne dogaja. Dnevi so bolj kot ne isti, večino časa se ukvarjam z izobraževanjem o digitalnem marketingu (Facebook, Instagram in Story tehnike), branju raznih pasjih člankov, oz. vsebin…aja pa no…pisanju bloga✍🏼.

Kot veste sem po naravi precejšen perfekcionist😇, zato tudi pri pisanju nekako ne morem iz svoje kože in se poskusim res dnevno potrudit, da napišem kar se da dober blog, ki bo zanimiv in bo bralec v njem izvedel kaj novega, morda poučnega in zase koristnega😎. Ni hujše, kot če je blog bedn in ima bralec po prebranem občutek, da si »ga oropal par minut življenja«, med tem, ko si je vzel čas in prebral tvoje delo🙄.

Zato tudi vsakega, ki omeni, da bere moj blog, po dolgem in počez zaslišujem, češ kako se mu zdi vsebina, ali morda nakladam, so moji štajerski »ausdrucki« (izrazi) na trenutki pretirani itd🙈.

Resnično si želim dati svetu nekaj dobrega in koristnega ter to zapakirati na način, da bo vsak, ki bo prebral moje delo, moje vrstice, začutil na eni strani iskrenost in avtentičnost, na drugi pa željo po pomoči, podajanju izkušenj in informacij naprej 😇❤.

V želji po biti boljši in navsezadnje tudi bolj jasen in razumljen za javnost, sva se s Primožem odločila, da posodobiva najino spletno stran. Primož je v obstoječi res skoraj spustil dušo😆, ampak žal ni programer…Na neki točki sva spoznala, da bo zgolj lična in urejena, sploh pa jasna spletna stran, pritegnila tudi čim več javnosti.

Navsezadnje si iskreno želiva, da bo čez leto ali dve conorsadventure.com/blog ena izmed prvih izbir, ko si bodo novo pečeni pasjeljubci🐶 nabavili psa, ali začeli o njem razmišljati.

Iskreno si želiva, da bodo najine izkušnje, spoznanja in tudi napake pri vzgoji Conorja, nekoč komu prišle še kako prav 💚.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja