Dan za shoooppping 👠

Dan za shoooppping 👠

Sreda, 18.11.2020, dan 163

Upam, da me ne bo Primož v naslednjih dneh zadavil 😆. Med ustvarjanjem različnih Conor’s Adventure brand etiket in nalepk, sem se spomnila, da nam je zmanjkalo prehranskih dodatkov za Conorja. Če se spomnite sem v začetku septembra v enem izmed blogov pisala o smislu le-teh in zakaj so slednji po najinem mnenju s Primožem koristni pri rasti mladiča.

Prehranske dodatke ProArtLeg® junior, slovenskega podjetja Dogoteka nama je svetoval najin vzreditelj in po dobrih dveh mesecih uporabe se mi zdi, da je zadeva res dobra. Okej…to domnevo sicer sedaj težko res dobro argumentiram. Ampak glede nato, da sva lastnika izredno energične pasme, kjer so razni skoki, in podobni elementi redno prisotni….je za zdaj s Conorjevo telesno konstrukcijo (beri – kostmi) vse v najlepšem redu.

Po drugi strani pa se boste z menoj verjetno strinjali, da lahko mladiču prej izjemno koristiš, kot škodiš, če ga v obdobju rasti »podpiraš« z dodatnimi vitamini in minerali (glukozamin, selen, vitamin C, Spirulina itd..), ki imajo pri razvoju kosti in sklepov pomembno vlogo.

Med tem, ko sem na spletni strani Dogoteke naročala dve škatli dodatkov, sem se spomnila, da je Conor v zadnjih tednih »dokrajčil« kar nekaj svojih igrač. Že več lastnikov belgijcev nama je svetovalo, da najinemu terminatorju nabaviva t.i. Puller (glej fotko zgoraj). Gre za obroč, debeline 4cm in premera 28 cm, vijolične barve, ki služi kot interaktivna igrača za pse. Psu jo lahko mečeš, z njo vadiš njegov ugriz itd.

»Ajde, da vidim, katera spletna trgovina ponuja najcenejši Puller«, sem si rekla in se zakopala v splet. Po pregledu raznoraznih strani, sem se odločila, da jo naročim v spletni trgovini Gali. Kljub temu, da je bila pri njih najdražja (25 €), so me prepričali s ponudbo sirovih izdelkov znamke Yak. Ne vem, če se spomnite, ampak Conorju sem pred časom kupila sirovo palčko omenjene znamke in izkazala se je za vrhunski nakup 😉. No…na omenjeni strani, ponujajo poleg že poznane sirove palčke, še kup ostalih sirovih prigrizkov, ki sem jih valda mogla kupiti 😆. Potem sem se spomnila, da krvavo potrebujem še kliker in novo piščalko…in evo, račun je bil takoj dobrih 50 € 🤦🏼.

Aja…mimogrede…če boste v prihodnje kupovali samo Puller, ga kupite raje tukaj, saj stane 18.90 €. V primerjavi z Gali je precejšna razlika😉.

Nakupovanja za danes še ni bilo dovolj. Bližajo se namreč zimski, deževni dnevi in glede nato, da psa ne moreš oblečt ter njegove dlake zaščititi pred umazanijo in dežjem, se verjetno nemalokrat zgodi, da se iz deževnega sprehoda vrnemo mokri, blatni in kdaj tudi smrdeči. Takrat je potrebno psa pod nujno stuširati in za lažje odstranjevanje umazanije uporabiti tudi pasji šampon. Ki ga pa mi še vedno nimamo….😆.

Načeloma vem, da pretirana uporaba šampona pri psu bojda ni najbolj priporočljiva, ampak sej veste, občasno pa ga je le treba uporabiti in zato je fino, da imaš takrat nekaj dobrega in kvalitetnega, sploh pa za pasjo kožo neagresivnega. Malce sem se ponovno zakopala v različne spletne strani in po naključju na IG naletela, da je nekaj punc hvalilo šampone znamke PSH. Si na spletu preberem za kakšno znamko gre, in, ko ugotovim, da vsebuje kar 60% naravnih sestavin ter ni testirana na živali… »ajmo gremo v akcijo«😎. Preverim, ali je znamko možno dobiti v Sloveniji in lej ga zlomka naletim na simpatično spletno stran Pasja Teta 😇.  

»Haha…kako cute ime strani«, si mislim…med tem, ko brskam po njihovi široki ponudbi, ki zajema 101 različen pasji šampon. Na koncu se »vdam v usodo« in izberem šampon za pasje mladičke… »pismo, sej verjetno s to izbiro ne morem zgrešit«, pomislim, ko izpolnjujem naslov za dostavo.

Ja nič….malce smo si privoščili in za našega kosmatinca kar precej zapravili. Sedaj pa držat pesti, da paketki čim prej pridejo 🙃…Res komaj čakam na Puller, da vidim, kako se bo Conor odzval na novo igračo 😆.