Všivne etikete Conor’s Adventure in testiranje pasjih ovratnic

Všivne etikete Conor’s Adventure in testiranje pasjih ovratnic

Nedelja, 29.11.2020, dan 174

Za nama je ponovno izredno produktiven vikend. To je tudi glavni razlog, zakaj že od četrtka nisem pisala nobenega bloga. Preprosto ne utegnem. Je pa precej novega, sploh iz področja »Conor’s Adventure brand in the making«, če se lahko izrazim po angleško 😉.

V petek sva v predogled končno dobila tkane všivne etikete. Ne morete si zamisliti koliko »švica« je bilo prelitega za temi etiketami. Na trenutke se res vprašam, kaj nama je bilo to treba 🤦🏼.

Največji problem je bilo najti primernega, sploh pa kvalitetnega dobavitelja. Hudič je, ker najin logotip (Conor’s Adventure) ni ravno enostaven, zahvaljujoč pasji podobi Conorja😆. Logotip je nastal pri njegovih treh mesecih, ko je imel malecki še povsem črn rep. Do danes se je le-ta že malce posvetlil, logo pa bo kot spomin na najine začetke, kot tudi na njegovo »pasje otroštvo« ostal kar isti 😇.

Všivna tkana etiketa, ki bo na ovratnici 🙂

Skratka, kaj se tiče dobavitelja in všivnih tiskanih etiket, je bilo pestro. Najbolj se je zalomilo pri barvah, saj so od naju zahtevali številko pantona. Pantone lestvica je lestvica standardiziranih barvnih odtenkov. Omogočajo lažje sporazumevanje med tiskarno, oblikovalcem in stranko. Ker sva pri tem procesu stranka in oblikovalec ena oseba (jaz) in, ker sem sama takšno stvar delala prvič mi je bilo valda težko za znoret🤦🏼.

Na faxu so nas naučili osnov oblikovanja, pa razliko med CMYK in RGB barvo, pa nekaj osnov glede tiska, o pantone lestvici in številkah ni bilo nobenega govora. No, da skrajšam….s pomočjo pantone številk se poskusi doseči čim bolj točno barvo osnovnega izdelka, to je v najinem primeru logotip. In, če imaš na razpolago 50 različnih odtenkov rumene oz. oranžne….in si po karakterju izredni pikolovski (govorim seveda o sebi), je to problem 🙈.

Ampak kot vidite nama je uspelo in izdelek je končno na mizi 😍. Morda je za moje pojme trup psa malce prerumen, ampak ok, vsaka stvar pač ne more biti popolna.

Ta vikend sva tudi testirala nove pasje ovratnice. Če se morda spomnite, sva vam že pred časom namignila, da bova v sklopu najinega branda na trg poslala tudi pasje ovratnice in povodce. Ovratnice bodo res nekaj posebnega in jih takšnih (glede na najine raziskave) v Sloveniji ni moč dobiti. Kaj je na njih tako posebnega naj za enkrat še ostane skrivnost, vas bova pa prosila za pomoč pri izbiri barv, ki jih bo moč kupiti. Res bi vsakega izmed vas, ki nas redno berete prosila za povratno informacijo kakšne barve ovratnice običajno iščete oziroma kupite svojemu psu?

Prav tako sva danes ponovno obiskala najinega dobavitelja na drugem koncu Slovenije. Dorekli smo vse podrobnosti kaj se tiče fizičnih popravkov na pasjih ovratnicah, povodcih, kot tudi na ostalih pasjih izdelkih (za psa in vodnika), ki jih trenutno razvijamo. S popravki smo prišli že skorajda do konca, sedaj je potrebno naročiti zgolj končni material in ogromno drugih različnih pripomočkov (različne sponke, karabini, različne elastike, obročki, zapenjala itd.), ki bodo pripomogli k multifunkcijski uporabi izdelkov.

Upam, da nama v naslednjih dneh uspe naročiti praktično vse kaj je potrebno, da se lahko v roku 14 dni končno lotimo testiranja na prvih »pravih uporabnikih«….torej na najinih pasjih prijateljih, ki bodo dali kritično mnenje ali najino pol leta trajajoče delo sploh pije vodo, ali naj vse skupaj pozabiva 😆