Ko rek »Več daš, več imaš« dobi nov pomen

Ko rek »Več daš, več imaš« dobi nov pomen

Petek, 18.12.2020, dan 193

Če nisi pristaš pocukranih sporočil, potem ti tokratni blog ne bo všeč. Morda ga sploh ne preberi, ker ne želim, da se ti z enim pisanjem »zaserjem«🙈.

Skratka…cel dan sem že na robu joka. S Primožem sva nekako domnevala, da boste zahvalnih paketkov verjetno res iz srca veseli, ampak da bo odziv tako ganljiv, pa nisem pomislila niti v sanjah.

Včeraj sem dala na pošto zahvalne paketke in danes zjutraj me je na Instagramu in Facebooku zadela kap. Poplava vaših sporočil, ogromno zahval, fotografij in videov vaših kosmatincev. Preden se čustveno izpovem, izlijem svojo srečo….naj najprej res iz vsega kotička svojega srca pohvalim Pošto Slovenije. Kaj se mene tiče so dosegli rekord.

Na pošto sem dala včeraj ob 15ih, danes ob 9ih ste mi prvi že sporočili, da je paketek pri vas. Glede na »božično štalo« na pošti, lahko rečem samo VAU. Če ne drugega so naredili res ogromen vtis na naju s Primožem in ni dvakrat za rečt, da ko bova začela s prodajo najinih Conor’s Adventure izdelkov, za dostavljalca izbereva prav njih.

En del poslanih zahvalnih pasjih cuf
En del poslanih zahvalnih pasjih cuf

Torej…kaj naj rečem. Če kdaj, res danes v nulo razumem pomen raznih rekov, stavkov…češ, več kot daš, več se ti povrne. Oziroma »Več daš, več imaš«. Iskreno ne pomnim, kdaj sem nazadnje čutila takšno srečo, veselje, me je nekaj tako napolnilo, navdalo z veseljem kot vaša današnja sporočila in lepe, pozitivne besede. Sej vem, da sem danes že kot pokvarjena plošča, ker se vsem tako zahvaljujem, kot da mi je vsak podaril najmanj 100 €, ampak res…čisto vsak moj hvala je popolnoma iz srca❤.

Že, temelji najine kampanje »Hvala…za tvoj trenutek« so izhajali iz hvaležnosti (glede na naslov logično 😆) In resnično, ne zezam se ter ne rečem, kar pač moram, ker je to vljudno, ampak resno mislim, da sem oz. sva hvaležna za čisto vsakega bralca. Sama pri sebi dnevno opažam, sploh zadnje čase, ko sem noro natempirana, da pazljivo zbiram čtivo, ki ga berem. Ni hujšega, kot, da te nekdo premami z dobrim naslovom, nato pa sredi članke ugotoviš, da samo zapravlja tvoj čas….

Upam, da se nikoli kaj takega ne bo zgodilo z mojim blogom oz. pisanjem. Če se, če me bo kdaj popolnoma zaneslo, bom začela nakladat…daj bodi faca in me »sk**caj« (pardon😆).

Okej…počasi bo dovolj »izlivanja duše« za danes😆, grem se ponovno zakopat v odgovarjanje vaših Facebook in Instagram sporočil.

Kaj se mene tiče, je letos darilo za božička oz. še več za moj 32 rojstni dan, že prišlo teden dni prej ❤.