HVALA in alpsko mleko ter uničevanje embalaže

HVALA in alpsko mleko ter uničevanje embalaže

Četrtek, 11.2.2021, dan 248

Ne vem koliko verjamete v vpliv planetov, lun, sonca, ozvezdij in vseh teh nebesnih zadev, pa vendar mi je kolegica danes po telefonu, ko sem ji v eno naštevala vse svoje probleme (okej malce pretiravam😆), zgolj mirno odgovorila »Pia…počasi, od 30.1 je retrogradni merkur, ki bo trajal do 20.2….veš to ima precejšen vpliv na naše počutje in na stvari okoli nas«.

Okej, ne bom rekla, da v omenjene stvari ne verjamem, poskušam pa na njih gledat previdno in z določeno mero razuma. Definitivno menim, da imajo nek vpliv. Skratka kaj želim povedat, da so zadnji dnevi res izjemno čudni….

Po eni strani se na trenutke počutim kot da sanjam (ne mi zamerit za mojo patetičnost 😆), saj sem po torkovi FB objavi in po res neverjetnem številu komentarjev, ki so se dobesedno vsuli, ko sva v živo pokazala najin prvi izdelek ter vas prosila za mnenje po barvi, ostala popolnoma brez besed. Veš ono, ko si misliš, da bo odziv verjetno dober, potem pa vidiš, da je to krat dva 😊. Podobna situacija se je ponovila včeraj tudi na IG profilu…

Sej vem, da grem morda komu že na živce, pa da se komu zdi, da 100x pretiravam, ampak nima veze, spet se bom iz vsega srca zahvalila za vse dobre besede, mnenja, pohvale, komentarje. Ker ne, da sta nama samo pomagali izbrati barvo, ki bo mimogrede črna….ampak brati vaše pozitivne odzive, je bilo res sanjsko. »Češ…aleluja, res sva na drobi poti«😇….

Drugače pa, če morda zanima za fino, kaj se tiče številk, prejeli smo slabih 85 glasov in kot rečeno je bilo 30 glasov za črno, 14 za modro, 20 za antracit (oz. sivo), presenetljivih 14 za vojaško zeleno in 7 za bež. Osebno sem bila nad rezultati resnično presenečena, saj sem bila nekako mnenja, da bo izbrana barva modra ali pa antracit. Da je bila toliko ljudem všeč vojaško zelena, sem pa sploh presenečena, ampak to je dobro, saj glede nato, da uporabljava ogromno materiala, ki se ga večinoma uporablja v vojski, bomo v prihodnje definitivno večkrat pomislili tudi na vojaško zeleno 😉.

Skratka včeraj in tekom današnjega dni sva potem dokončno naročila preostanek materiala. Sedaj pa je vse odvisno od rokov dobave. Največji »focn«, ki naju je verjetno stal kar nekaj tednov prodaje, pa je Kitajsko Novo leto. Iz Kitajske namreč dobavljava tkane všivne etikete. Če nas redno berete veste, da sva pred tedni ugotovila, da slovenska zakonodaja ne dovoljuje uporabo grba za označevanje blaga ali storitev. Žal sva bila potem z naročilom novih, popravljenih malce pozna in evo….sedaj pa imava. Brez tkanih všivnih etiket najin dobavitelj ne more sploh začeti s šivanjem…. Upam, da bodo nekje do konec februarja pri nama, potem pa ekspres v izdelavo 😎.

Vsaj Conor na drugi strani skrbi za moje dobro razpoloženje. Danes zjutraj me je skoraj kap od smeha 😂. Predstavljajte si naslednji prizor. Po telefonu govorim s slovenskim ponudnikom kartonske embalaže in mu na dolgo ter široko razlagam kakšno embalažo smo si zamislili. Nakar v enem trenutku v kuhinjo/jedilnico »vdre« moj pes s škatlo Alpskega mleka na glavi 😂. Bošček je porinil glavo v škatlo in je ni mogel več ven dobit. Jaz sem mislila, da se polulam od smeha….. Po par poskusih mu je navsezadnje le uspelo in škatla je nato dočakala svoj bridek »na prafaktorje« razstavljen konec.

Če ne drugega mi je vsaj prihranil delo in trud z razdiranjem celotne embalaže. Ne bi bilo prvič, da bi se urezala na papirju, med tem, ko bi trgala škatlo na manjše kose, da jo kasneje spravim v kanto za smeti.

Tako, da naslednjič, ko bomo imeli spet kakšen škatlast odpadek, bom kar Conorja poklicala, da se pozabava z njim.