Spoznajte drugi produkt – pasja torbica za vodo

Spoznajte drugi produkt – pasja torbica za vodo

Sreda, 17.2.2021, dan 254

Dober teden nazaj je luč javnosti ugledal najin prvi produkt – pasja torbica za priboljške (če nisi prebral bloga TUKAJ). Takrat sem vam predstavila vse možne barve in skupaj smo potem izbrali vam najbolj všečno. Med antracit sivo, modro, bež, zeleno in črno je največ glasov dobila slednja, ki jo bo v prihodnje možno tudi kupiti. Preden nadaljujem naj morda na hitro odgovorim na vprašanje zakaj zgolj ena barva?

Če ste se kdaj že ukvarjali z nabavo veste, da se vse končna pri količini in cenah. Za zdaj sva se uspela z dobaviteljem cordure spogajat za minimalno količino 50m/barvo. Glede na ceno metra cordure, ki jo uporabljava, si ta trenutek več kot ene barve žal ne moreva privoščiti. Če naju redno spremljate tako veste, da sva večino materiala »pobrala« iz vojske, kar pomeni da je temu primerna kvaliteta in posledično (logično) tudi cena😆. Tako, da, če boste v prihodnosti pridno kupovali, bo tudi najin sortiment postal bolj barvit 😇.

Verjetno se marsikdo izmed vas tudi sprašuje, kdaj zaboga bova končno začela s prodajo?

Verjemite, tudi nama se že noro mudi in ne morete si misliti, kako je res že iz dna srca tečno in zoprno, ko samo nekaj razvijaš in filozofiraš, brez da bi končno prijel »bika za roge«. Ampak žal na določene stvari nimaš vpliva. Kot že rečeno pred dnevi v enem blog zapisu, trenutno čakava tkane všivne etikete, ki pridejo iz Kitajske. Brez njih ne moremo začet z izdelavo izdelkov. Če malo spremljate medije te dni veste, da Kitajci že nekaj dni (od 8ega do nekje 20ega) praznujejo novo leto. Frajerji a ne…. Zaprejo vse in ajmo ga čagat, svet bo pa že počakal na nas…😂.

Kljub temu, da pri nama sedaj kar nekaj zadev stoji in čaka, pa ne vidim razloga, zakaj vam nebi v naslednjih tednih, do tistega dneva X, ko bo končno vrata odprl spletni shop Conors’Adventure (ne morete si mislit kako se veselim tega dneva), lepo temeljito, kot sem to naredila že prejšnji teden predstavila izdelek po izdelek. Marsikdo bo verjetno lažje razumel zakaj stvari tako trajajo, kaj sva tolko časa počela (razvijala), pa morda me kdo tudi kaj vpraša 😇.

Torej, danes je pred vami najin drugi izdelek. Gre za torbico za vodo. Navdih zanjo sva dobila med obiskovanjem male pasje šole, ko smo med procesom treninga morali poskrbeti tudi za hidracijo psa.

Elastika okoli glave plastenke in spodnji dve elastiki (skozi etiketo Conor’s Adventure), ki držita plastenko.

Med tem, ko so drugi »sošolci« hodili na treninge z navadnimi plastenkami vode, praznimi plastičnimi posodicami od skute oziroma zložljivimi pasjimi posodicami za vodo, sva midva prišla zgolj s torbico, kamor sva pospravila pasjo plastenko (verjetno ste že videli navadno plastenko za vodo, ki ima zraven poseben nastavek, kamor psu naliješ vodo – glej fotko). Zaradi praktičnosti sva imela vedno proste roke, saj sva vse potrebno imela shranjeno v torbicah (priboljški in voda), zataknjenih za pasom (o pasu bo govora naslednjič😎).

Torej, kot je iz fotografij razvidno v omenjeno torbico lahko pospraviš plastenko velikosti nekje med 0,5l do 0,75l. Testirala sva tudi na literskih plastenkah, vendar je bil občutek zoprn, zaradi teže. Če natančneje pogledamo fotografijo 2 vidimo, da po sredini potekata dve črni elastiki. Slednji omogočata fiksiranje plastenke v torbici + lahko jih regulirate kakor močno želite, da držita plastenko. Ostanimo še za trenutek na sprednjem delu torbice, če dobro pogledate vidite da glavo plastenke drži še ena elastika. Slednja prepričuje, da bi plastenka med tekom padla ven. Načeloma jo na mestu držita že spodnji elastiki, pa vendar »you never know😎«.

Strani omenjene torbice niso nič posebnega, torej gremo na zadnjo stran.

Zadnji del torbice za vodo
Zadnji del torbice za vodo

Se še spomnimo načina zapenjanja torbice za priboljške na pas, ki sva ga delno skopirala iz vojske? Sej veste govora je o Molle načinu zapiranja, ki sva ga malce predelala oz. poenostavila. Tudi pri tej torbici je način zapenjanja na pas popolnoma isti, oz. še lažji, saj je zgolj en gumb.

  • Zgornji trakec (navpičen) odpnete in ga porinete pod vodoravnega ter zapnete.
  • Pas, kamor vse skupaj zapnete poteka skozi zgornjo zanko (oznaka A) – verjetno si sedaj težko vse skupaj predstavljate, ampak verjemite, ko vam bomo v naslednjem tednu predstavili najin pas, ki sva ga razvila in teden navrh celoten komplet, se bo marsikomu prižgala luč 😆.

In nič bat, ko prvič in drugič zapneš torbico na pas, ugotoviš, da je slednja zadeva (pa ne govorim, ker gre za najino stvar, to so bede testirancev) res praktična, zgolj navaditi se moraš.

Kaj se tiče torbice je načeloma to vse, aja morda je še vredno omembe, da se je slednja izkazala kot izredno praktična za shranjevanje pasje igrače (npr. žogico, aport itd.). Mi jo večino časa uporabljamo za žogico, saj si trenutno vode ne jemljem s seboj na sprehod. V primeru, če pa torbice ne potrebujete, pa jo lahko zložite in zapnete/zavežete z elastikami.

Morda za na konec še nekaj besed na temo materiala, ki vam je tako že poznan. Je popolnoma enak kot pri torbici za priboljške, torej celotna zunanjost je iz cordure, ki je izredno močan, trpežen in skoraj vodoodporen material. V notranjosti je poliester. Oba materiala sta normalno pralna. Gre za material iz katerega so narejeni nahrbtniki.

Iz srca upam, da vam bo tudi tale izdelek tako všeč kot vam je bil prvi in, da boste nad njim praktično isto navdušeni.