Vrhunsko produktivna sobota in ležerna nedelja

Vrhunsko produktivna sobota in ležerna nedelja

Sobota in nedelja, 20 in 21.2.2021, dan 257/258

Za nami je en prav fajn vikend. Z eno besedo bi ga po balkansko opisala »mešano na žaru« 😆. Dobesedno.

Od kreganja, smejanja, razvijanja novih izdelkov (jap nimava še dovolj), ogromno prevoženih kilometrov, do »postavljanja« domačega skladišča, klasičnega vikend pospravljanja in lenarjenja. Zadnjega je bilo sicer še najmanj….ampak verjemite mi, ko si enkrat na svojem in dnevno dobivaš toliko spodbud, pohvala, lepih in toplih besed od vseh vas, potem ti je počivanjem pred tvjem, včasih prav čudno 😜.

Okej, gremo po vrsti. Zaradi Conorjeve prigode na tački (v četrtek je pri veterinarju dobil en šiv), katere še sedaj nisva zgruntala kdaj in kje se je slednja sploh zgodila, smo bili primorani ostati doma. Prvotno sva s Primožem načrtovala vikend v Mariboru, ampak zavoljo psa smo spremenili načrte. Kasneje se je dotična odločitev izkazala za vrhunsko, saj sva praktično celo soboto izkoristila za obisk najinega dobavitelja, kjer smo pridno dodelali nekaj Conor’S Adventure izdelkov.

Sprva smo se lotili »popravljanja« povodca. Prvo verzijo smo naredili kakšna dva meseca nazaj in je šla tudi v testiranje, vendar se je izkazala za malce »pomanjkljivo« na določenih mesti. No pa smo na podlagi pripomb in predlogov naredili klasičnega »preklopnega«. Sama sem ga takoj stestirala v praksi in šla na kratek pol urni sprehod s Conorjem (glavni »superstar« branda je bil cel čas dela obvezno prisoten), med tem, ko sta se fanta lotila izdelave še nekaj različnih ovratnic.

Moram rečt, da mi je bil takoj všeč, pa ne ker je naš. Iskreno govorim…Veš tisti občutek, ko nekaj primeš v roko in zapneš psa ter greš z njim na sprehod ter je občutek na dotik prav prijeten, ko vse štima. No to… 😎

Pridem nazaj in mi fanta pokažeta kaj sta vmes naredila. Mene je skoraj kap zadela. Če morda kdo izmed vas malce spremlja pasje ovratnice »po svetu«, kaj dandanes vse obstaja (tudi pri nas se najde v kakšni spletni trgovini), ste zagotovo že videli ovratnico z ročajem. Da lahko psa »lažje« primeš, da ne tiščiš roke med gurtno in njegov vrat. Mislim, okej zadeva ni nič posebnega, potem pa imamo še sistem tako imenovane »dvojne ovratnice« (sej ne vem kako naj to opišem), kjer tanjša ovratnica poteka po debelejši gurtni in je tudi zapenjanje dvojno; prvo (debelejše) je na ježeka, drugo tanjše pa na klipsno. Slednje smo se že večkrat pogovarjali, da bi poskusili narediti, pa nikoli ni bilo časa…. do danes.

Skratka…pridem iz sprehoda in na mizi zagledam Conor’s Adventure skoraj »bojno« (malce pretiravam 😆) ovratnico, ki bi se jo z lahko opisalo s predznakom »tactical«. Kljub popolnoma vojaški izbiri barv (celotna barvna kombinacija je v MultiCam barvi – kdor pozna vojaške stvari, ve, da je slednja barva za uporabo izredno draga, več o tem drugič 😉), mi je bila noro všeč. Pa smo naredili nekaj story-objav na Instagram profilu in glede na vaše odzive (ki so nas spet pustili brez besed), se zna zgodit da jo bomo lansirali kar hitro.

Zdaj ali bo to takoj v prvi rundi (poleg vseh ostalih izdelkov), še ne morem obljubit, saj je treba najprej preverit dobavljivost materiala itd. Ampak definitivno se potrudiva, da bo slednja čim prej zunaj, ker je res HUDA 😍.

Poleg omenjenih izdelkov, smo na novo razvili še eno torbico, ki za zdaj naj ostane še skrivnost in je v planu, da se jo da v prodajo šele v drugem krogu. Torej kaki mesec ali dva po začetku prodaje.

Generalno gledano je bila sobota res top shit iz vidika produktivnosti. Če sva se še pred obiskom dobavitelja s Primožem obnašala kot pes in mačka, priznam malce naju mantra živčnost in stres, sej veste, res noro si že želiva zaštartat z vsem in sedaj je ogromno zadev za sfinalizirat ter pazit, da kakšne malenkosti ne poazbiš (kot sva v začetku januarja na tkane všivne etikete – še zdaj boli)….no sva se tekom izjemno produktivnega dneva sprostila in se domov odpeljala nasmejana do ušes.

Obiski dobavitelja nama vedno dobro denejo, saj je prijetno delat z nekom, ki ima praktično isto vizijo, sploh pa bi prej rekla, da je četrti član Conor’s Adventure branda (prvi je Conor, pol sva midva, da se razumemo 😝), kot pa nek zunanji izvajalec.

Nedelja je bila planirana, kot izjemno ležerna, pa se je na koncu izkazala za vse prej kot to. Primož se je lotil dokončanja Conor’s Adventure bodočega »skladišča«, če se lahko tako izrazim (pismo, ko to pišem si ne morte zamislit, kakšen dober občutek je, čeprav je še prazno 😊), sama pa sem se lotila klasičnih gospodinjskih del, likanja, pranja itd.

Vmes sva s Conorjem naredila tudi kratek trening višje poslušnosti, vendar sem po 10ih minutah ugotovila, da zavoljo tačke je slednje morda trenutno popolnoma brezveze. Ajde, sej izvajanje vaje se je po mojem »skromno-začetniškem« mnenju precej izboljšalo, pa vendar se opazi, da zaradi povite tačke vaje niso povsem sproščene (logično). Raje sem se lotila drugačne vrste »mentalnih vaj«, malce sem mu skrivala pelete po stanovanju, pa ponovila sva »vaje detekcije« itd.

Iskreno, komaj čakam, da se gospodiču rana zaceli in bomo dali šiv ven, saj se mi na trenutke prav smili, ker ne moreš z njim po »belgijsko« noret in delat bedarije 😂. V torek imava pregled pri veterinarju, iskreno upam na kakšen »mini čudež« celjenja….