“Perverzneš” Conor in puberteta na višku

“Perverzneš” Conor in puberteta na višku

Torek, 2.3.2021, dan 267

Že v štartu tokratnega bloga naj razjasnimo dve stvari, prvič šlo bo za občutljivo, morda za koga izjemno žgečkljivo ali celo absurdno temo; in drugič tudi sama sem se dlje časa spraševala ali sploh pisat o slednjem »pripetljaju«.

Ampak…sej veste kaj vam trobim že cel čas pisanja bloga, da gre za iskreno opisovanje vzgoje pasjega mladiča belgijca, kjer bo govora o vseh izzivih, failih, tudi uspehih, ki jih doživljamo na poti.

Torej o kakšnem »pripetljaju« bo govora. Bom ustrelila kar direktno.

Najin kosmatinec, ki je v zadnjih tednih očitno dosegel vrhunec pubertete (upam vsaj🙄) je ugotovil, da če si dlje časa liže, drgne, oz. na kakršen koli način stimulira svojega pimpeka, se zgodi ena izredno prijetna stvar 😂. Ne…dragi moji, ne hecam se 😂. Govorim o pasjem orgazmu, če lahko slednje tako poimenujem.

In ne ni se mi popolnoma odpeljalo, nisem iztirjenka, ampak boste tekom mojega pisanja ugotovili, zakaj slednjega »pripetljaja« ne zadržim zase.

Že dlje časa s Primožem zjutraj, ko se zbudiva po hiši opažava nenavadne madeže. Na pogled bi človek rekel, da je pes začel ponovno lulat v hiši. Da je zadeva še bolj nenavadna, omenjeni madeži so popolnoma brez vonja in barve. Problem je, da slednje »nastane« ponoči in potem do jutra Conor ta svoj »čudežni« izloček raznosi po celi hiši, kar pomeni da se Primož vsako jutro igra čistilko, preden gre v službo 🤦🏼 .

No pa sva danes na lastne oči videla kako za boga »nastane« omenjena skrivnostna tekočina. Sedim popoldne na tleh v dnevni in berem knjigo, nakar pride Conor (Primož ga je ravno spustil iz kletke in popoldanskega spanca) in se začne nekaj drgnit ob mene. Nenadoma vstane in otrpne ter komedija se začne.

Jaz nisem mogla verjet svojim očem😳. Pes je stal sredi dnevne sobe, z ogromnim nabreklim pimpekom iz njega pa mu je curljala prozorna tekočina.

»Primož glej to…temu pesu se je čisto odpeljlalo«, sem presenečeno zaklicala dragemu.

»Opaa…kaj pa temu ni jasn??« pobuli Primož v psa😳. Oba bulima v psa naslednjih nekaj minut, on pa še kar stoji, tako kot njegov organ iz katerega ni in ni hotelo biti konec »ekstaze« 😂. Po par minutah Primožu prekipi in kosmatega potrebneža pobaše ven na balkon, kjer se je »užitek« nadaljeval še kakšnih par minut.

»No sedaj sva si odgovorila na vprašanje od kod dnevni jutranji madeži«, nejevoljno komentira Primož celotno dogajanje.

»Čuj misliš, da je to normalno? Mislim tega še nisem nikjer slišala, vem, da lahko samec začne v puberteti markirat, ampak to ni markiranje….ne vem no«, sem razmišljala na glas med tem, ko sva oba brisala Conorjeve seksualne izločke 🙈.

Verjetno si lahko mislite, da mi omenjen dogodek ni in ni dal miru, zato sem se ponovno spravila na strica Google-a. Žal sem tokrat pri iskanju odgovora pogorela na celi črti. Nikjer nič. Okej…našla sem ogromno čtiva, o tem, kako izgleda vnetje na pasjem spolnem organu pa o krvavih in gnojnih izločkih…o prozorni, brez-vonja tekočini pa ničesar.

»Ja nič, dajmo za finto poklicat veterinarja, škodi ne«, si rečem sama pri sebi in poiščem številko svoje nove veterinarke, pri kateri smo že naročeni v četrtek za odstranitev šiva na Conorjevi tački (več o izbiri nove veterinarke v petek, ko bom pisala tudi o tem katera žival je trenutno psom na Primorskem izredno nevarna 😢).

Pokličem veterinarko. Malce zardelih lic poskusim čim bolj nevtralno opisat naš »problem«. Naletela sem na izjemno prijazno veterinarko, ki mi je skozi odgovore dala vedet, da je tudi sama lastnica samca belgijca. Bojda je to pri tej pasmi skoraj »normalno«, saj zaradi njihove aktivnosti, nenehno iščejo različne stimulacije. Bojda je najin mladenič »po pomoti« ugotovil, da je lizanje svojega pimpija fajn in tako, se sedaj predaja užitkom😆. Za konec je še dejala, da ga morava od omenjenega početja odvaditi, saj si bojda lahko poškoduje svoj organ.

Torej….če se kdo izmed bralcev slučajno kdaj sooči s podobno situacijo, potem veste, kaj vam je za narediti. Če je le možno je treba kakršno koli lizanje psa po svojem spolnem organu preprečiti (govorim o rednem, dolgotrajnem), ker v nasprotnem primeru se začne dogajat vse to zgoraj opisano 🙈…plus na dolgi rok se lahko poškoduje…