Photo session vikend in še zgolj 10 dni

Photo session vikend in še zgolj 10 dni

Nedelja, 28.3.2021, dan 293

Končno sem si vzela urco časa zase, se malce umirila in zbrala misli prejšnjih dni. Za nami je izredno pester vikend v znamenju fotografiranja (photo session) Conor’s Adventure izdelkov. Fotografinja Tea  bo verjetno z nama s Primožem počasi izgubila živce…vprašanje, če je imela že tako zahtevne, sploh pa pikolovske stranke😆. Problem je, ker sva s Primožem valda totalna zelenca in niti sama točno ne veva kakšne fotke najinih pasjih izdelkov si sploh želiva. Eno je, ko imaš v glavi neko svojo imaginarno predstavo vsega kako naj bi izgledalo, nekaj povsem drugega pa je to spraviti v prakso.

Fotografinja ki ti psa spremeni v “fotomodel”

V začetku tedna in v petek smo s Teo (mimogrede, kar se naju tiče zagotovo ena izmed najboljših pasjih fotografinj pri nas, poglej tukaj, če ne verjameš) preživeli kar nekaj časa v njenem studiu, kjer smo najine izdelke fotografirali iz različnih zornih kotov. V petek je bil z nama tudi Conor, ki je potrpežljivo čakal svojih pet minut slave, ko je tudi sam stopil pred foto-objektiv.

Za potrebe nove spletne trgovine, ki bo luč sveta ugledala čez dober teden sva potrebovala nekaj »pasjih-made-in-Slovenia« fotk. O čem točno govorim bo treba malce počakat, najbolje boste to videli, če boste naročili kašen naš izdelek 😇. Sej veste, da pri nama mora biti vedno nekaj »posebno« in takšna bodo tudi vaša naročila…posebna, do neke mere personalizirana 😉.

Sobota je bila ponovno v znamenju fotkanja tokrat na terenu, v naravi. Glede nato, da najina znamka komunicira »aktivno s psom«, so morale biti fotke temu primerno prilagojene. Conor in oba druga akterja Primož in jaz smo bili tokrat v drugem planu, saj sva se odločila, da za predstavitev najinih izdelkov na spletu dava prednost drugim kosmatincem in njihovim lastnikom.

V zadnjih mesecih odkar pišem blog sem se »virtualno« zbližala z kar nekaj izredno simpatičnimi puncami, ki so vse povprek navdušene nad tem kaj počneva. Vse so ponosne pasje lastnice in ni jim bilo treba 2x reči, ko sem jih povprašala ali bi svojega psa posodile za »zvezdo« Conor’s Adventure brand-a 😊.

Sobotni photo session
Psička Lolly med izvajanjem trikca
Psička Lolly med izvajanjem trikca

Sobotno opoldne smo tako preživeli v družbi 8ih različnih psov. Jap…kar osem se jih je zvrstilo pred Tejinim foto objektivom (mimogrede ravno sem dobila fotke in res so vau) . Od avstralca, nizozemca, argentinske doge, do dveh staffordov in bordercollija ter nemško-belgijske kombinacije s Conorjem na čelu 😆. Za piko na I je še celo vreme sodelovalo vsaj do te mere, da kljub napovedi ni deževalo.

Skratka bilo je res super, kužki in njihovi lastniki so prav fino odigrali svoje vloge; od pasje male šole, do elementov agilitya, trikcev, izleta v naravi ter klasičnega sprehoda….vse smo ujeli v fotoobjektiv. Okej pustimo, da ko to delaš prvič in nekako napol veš kaj bi rad, postane na trenutke vse skupaj precej stresno…ampak ok, sedaj ko gledam nazaj, vem, da bo drugič dosti bolje, sploh pa še bolj zabavno 😎

Na tem mestu bi se še enkrat zahvalila tudi Kinološkemu društvu Postojna za uporabo njihovega pasjega poligona, zaradi česar zgledajo fotke še bolj pristne.

In začetek prodaje bo….

Za ogled fotk pa bo treba še malce počakat, če sem natančna točno deset dni, ker takrat bi naj luč sveta uradno ugledala spletna trgovina Conor’s Adventure 😍….no evo pa sem uradno naznanila datum…to bo 7.4..

Upam…da sedaj ne bo prišlo kaj vmes, kot je v preteklih mesecih že enih 100x 🙈.