Personalizirana ovratnica in obrekovanja

Personalizirana ovratnica in obrekovanja

Petek, 23.4.2021, dan 319

Huh…sedaj pa res že lep čas nisem pisala bloga. Skoraj teden in pol 🙄. Vmes se je dogajlo kar nekaj stvari od mojih zdravstvenih problemov (zadeve s ščitnico so se poslabšale), ki so tudi glavni »krivec« zakaj je bilo na naši strani toliko časa zatišje, do načrtovanja prihodnjih novosti (npr. (personalizirana pasja ovratnica), ki jih bo tako na področju izdelkov, kot tudi na področju »pasjega izobraževanja« (če se lahko tako izrazim), kar precej.

Kaj se tiče zadnjega (pasjega izobraževanja) bom za zdaj še malce skrivnostna. Slednje niti ni toliko odvisno od mene kot je od mnogih drugih pasjih priznanih (ali pa tudi še ne tako priznanih) akterjev 😉. Ampak verjemite, to kaj s Primožem pripravljava bo noro, sploh pa za marsikoga precej poučno in uporabno. Se potrudiva, da več izveste v roku 14 dni, prav?

Okej…preden namenim preostali del bloga naši novosti številka 1, to je možnost izdelave popolnoma personalizirane 40mm ovratnice po vaših željah, npr. z imenom vašega kosmatinca, dajmo rečt še nekaj besed o naših t.i. magnetnih ovratnicah😎.

Obrekovanje in laži

Odkar smo začeli s prodajo je padlo kar nekaj vprašanj, češ »Kako močni magneti so na naših ovratnicah, da lahko midva garantirava varnost vašega psa?« Naj še enkrat povem, “finta” magneta na naših ovratnicah je zgolj v tem, da POMAGA pri zapiranju. Torej zaponko potegne skupaj, na videz se zapira skoraj »sama od sebe« in NI MAGNET tisti, ki drži silo zaponke 😉. Slednja je narejena tako, da se pod obremenitvijo NE more odpet. Ko pritisk/sila nanjo popusti, se odpre zgolj s potegom na trakec. Zakaj to še enkrat razlagam 😎 ?

Čeprav smo v prodaji šele dobrih 14 dni, lahko človek v naši ljubi deželci pod Alpami sliši marsikaj 🙄. Načeloma se poskušava od zlobnih jezikov in faušije čim bolj distancirat, ker roko na srce zgolj jemlje energijo in čas. Ampak priznam, težko ostaneš ravnodušen, ko slišiš govorice, kjer si poimensko omenjen, da je tvoj produkt slab in se njegova uporaba odsvetuje, ker imava bojda slabo kvaliteto…Četudi izdelka niti od blizu niso videli, še manj imeli v rokah.

Vsi, ki ste z nama od vsega začetka, ko ni bilo o kakršnih koli izdelkih še ne duha in sluha veste, kako je potekal celoten razvoj. Da smo vse izdelke testirali (večkrat, pri različnih ljudeh, psih, tudi delovnih). Veste, da vsako stvar preveriva, trudiva se, da dobite dober, kvaliteten izdelek. S Primožem sva iskrena, avtentična, ničesar ne skrivava. Z vami sva brez problemov delila ozadje vzgoje Conorja, kot tudi ozadje nastanka znamke in njenih izdelkov Conor’s Adventure. Ampak ok, takšen je ta svet, vedno se bo verjetno našel nekdo, ki mu ne boš všeč. Na nama pa je, da takšne izzive sprejmeva, ignorirava in greva ponosno naprej ter delava na novih idejah 🙃.

Personalizirana ovratnica in klasični našitki

Eni izmed najinih strank se lahko zahvaliva, da sva z idejo o personaliziranih in klasičnih (»Do Not Pet«) našitkih malce pohitela. Prejšnji teden naju je kontaktiral prijazen gospod in povprašal o možnosti, da bi na našo 40mm ovratnico našili ježka + dodali našitek »Do Not Pet«.

O tem sva s Primožem v preteklosti že razmišljala, ampak nekako je zmanjkalo časa, da bi zadevo realizirala. Pa sva jo sedaj in v ponudbo poleg klasičnih našitkov (v prihodnje jih bo še več – Don’t Touch; In Traninig itd.) dodala še personalizirane. Poleg imena lahko na našitek »napišemo« kar vam srce poželi, od imena, kratkih besedil, možna je uporaba poljubnih barv črk, poljubnih barv ozadja, ni kaj ni, kaj se tiče barv in možnosti sva res izjemno prilagodljiva 😎…

Ravno danes so vsi našitki prispeli in, ko sem Conorja opremila s povsem novo personalizirano ovratnico, sem za trenutek ostala brez besed, saj izgleda fantastično 😍.

Postopek izdelave personalizirane ovratnice

Si tudi ti želiš imeti povsem unikatno ovratnico za svojega kosmatinca? Postopek je izredno preprost.

  • v najini spletni trgovini izbereš in naročiš 40mm ovratnico
  • v košarico ne pozabi dodati želenega našitka (klasičnega – Do Not Pet ali personaliziranega)
  • počakaj, da te kontaktirava preko mejla, kjer nama boš zaupal svoje želje (barvo, besedilo itd).
  • želen našitek ti zriševa v programu, po mejlu ga dobiš v predogled, kjer ga potrdiš,
  • naročiva izdelavo našitka in čez par dni dobiš po pošti Conor’s Adventure ovratnico s povsem personaliziranim našitkom za tvojga kosmatinca 😎

Kul mar ne 😇?