Koristne informacije

Pod tem zavihom boš našel kar nekaj zanimivih informacij, ki ti znajo priti prav med pripravami na »novega pasjega člana družine«.Toda….Vljudno te prosim, da le-te ne vzameš »za svete«, saj bi te rada na tem mestu opozorila, da sva s Primožem v pasjem svetu še dokaj »zelena« in je najino pasje znanje res daaaleč od kakšnih izkušenih kinologov.

Ampak….

To ne pomeni, da so naslednji članki potem »lari-fari«….daaleč od tega😊. Nastali so na podlagi več ur iskanja in prebiranja raznorazne dobre in tudi manj dobre pasje literature. Oba (sploh jaz, Pia) sva izredno natančna človeka in dostikrat kakšno stvar, večkrat preveriva.

Sploh kar se tiče pasje opreme, sva poskusila biti izredno natančna in dosledna pri nakupu, saj sva želela za Conorja le najbolje. Kot pri vseh stvareh, pa je potrebno paziti tudi pri ceni, saj ni nujno, da je stvar, ki je draga tudi zelo dobra.

Resnično upava, da ti bodo najini članki všeč, sploh pa, da ti bodo informacije prišle še kako prav. Če pa boš zaradi tega prišparal urco ali dve iskanja in brskanja po spletu, pa je najin namen dosežen 😊…

Želiva ti prijetno branje…. 😉